fbpx

 Μαρτυρίες Γονιών 

 

 cloud hlektra

Η αγαπημένη Ερατώ πάντα πρόθυμη να μας υποστηρίξει εμάς τους γονείς με τις συμβουλές της και τον υπέροχο τρόπο της. Σ' αυτόν τον δύσκολο καιρό του εγκλεισμού, προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες της, για να μας στηρίξει στο δύσκολο έργο της γονεϊκότητας.  Ας την έχω ακούσει και ας με έχει διδάξει πολλάκις, το να την ακούω είναι μία τεράστια ευκαιρία που δεν αφήνω ανεκμετάλλευτη! Πάντα μου υπενθυμίζει, πάντα με καθοδηγεί, πάντα με συναρπάζουν τα λόγια της! Ευχαριστώ από καρδιάς, Ερατώ! Μας βοηθάς να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας. 

 

 

 cloud gianopoyloy3Ξεκίνησα από ένα σεμινάριο με την Ερατώ  για τα όρια και κατάλαβα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε συμβουλευτική γονέων.  Ενώ ήθελα τα παιδιά μου να είναι υπεύθυνα, να έχουν αυτοπεποίθηση, στην προσπάθεια μου να το πετύχω, έχανα τον έλεγχο, φώναζα κ θύμωνα με συνέπεια να έχω αντίθετα αποτελέσματα. Κάθε φορά που παρακολουθώ μια συνεδρία της ομάδας γονέων συνειδητοποιώ πόσα πράγματα έκανα λάθος γιατί δεν γνώριζα!!!  Θέλω τόσο πολύ να αλλάξω τον τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών μου ώστε μεγαλώνοντας να είναι αυτόνομοι κ γεμάτοι αυτοπεποίθηση άνθρωποι κ γνωρίζω πιά ότι η Ερατώ μπορεί να με βοηθήσει!! Τα μαθήματα μαζί της είναι για μένα εμπειρία ζωής!!  Σε ευχαριστώ Ερατώ. Είμαι τυχερή που σε γνώρισα! 

 

 

 

cloud kamitsiΌταν εργάζεσαι με την Ερατώ για ζητήματα που αφορούν γονεϊκές ή και προσωπικές σχέσεις, έχεις τη σιγουριά ότι θα σε βοηθήσει να κάνεις τις υπερβάσεις σου και να οδηγηθείς εκεί που χρειάζεται η κατάστασή σου κάθε φορά. Μαζί της βιώνεις το ταξίδι του κάθε προσωπικού σου "τοκετού" με ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και θαλπωρή.

 

 

cloud azimaΗ εναλλακτική, ζεστή προσέγγιση της Ερατούς, είναι απαραίτητη ακόμα και πριν πάρεις την απόφαση να γίνεις γονιός, πόσο μάλλον όταν έχεις ήδη το δώρο. Ως γονείς μιας 11χρονής υπέροχης κόρης, εμπιστευόμαστε, πως η Ερατώ, είναι εδώ να σου προσφέρει απλόχερα τα "εργαλεία" που χρειάζεσαι ως γονιός, προκειμένου να είσαι έμπνευση για το παιδί σου, μέσα από πολύ αγάπη και ακόμα περισσότερη ελευθερία!  Αν είσαι γονιός, είσαι τυχερός, που μπορείς να απολαύσεις αυτές τις συνεδρίες! Θα ήταν δώρο να τις απολαύσεις και με τον ή την σύντροφο σου! Θα γλυκάνει το μέσα σου! Θα αναγνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου! Θα μάθεις νέους, απλούς μα σπουδαίους τρόπους, να είσαι πραγματικά ο ωφέλιμος και αγαπησιάρης γονιός!

 

cloud mirsini

Σας ευχαριστώ κα Ερατώ από ψυχής για όσα μοιραζόμαστε για το πόσο καλύτερος γονιός γίνομαι έπειτα από κάθε συζήτηση μας!!!

 

 

cloud katia2Από την διαδικτυακή ομάδα που παρακολούθησα μέσα στην περίοδο του εγκλεισμού, έχω να καταθέσω ότι ήταν πολύ βοηθητική, ένιωσα ασφαλής γιατί  πήρα "εργαλεία" βοήθειας έτσι ώστε να μπορώ μέρα μέρα, βήμα βήμα, να κάνω λίγο καλύτερη τη σχέσή μου με εμένα και το παιδί μου.  Η δε ομαδική δουλειά είναι εξαιρετικά βοηθητική γιατί σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα και από την μεριά του παρατηρητή και όχι μόνο του πρωταγωνιστή.  Καλή αντάμωση ξανά αγαπημένη Ερατώ.

 

 

cloud floraΔιαβάζοντας το μήνυμα από την Ερατώ μέσα την περίοδο του εγκλεισμού, έκανε την καρδιά μου να σκιρτήσει. Προσφερόταν εθελοντικά να βοηθήσει διαδικτυακά του γονείς στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες. Παρόλο που γνωρίζω την Ερατώ εδώ και χρόνια και προσπαθώ να ακολουθώ την προσέγγιση και τις συμβουλές της με εξαιρετικά αποτελέσματα και δεν αντιμετώπιζα ιδιαίτερες δυσκολίες στην καθημερινότητα με το παιδί μου, κατά την διάρκεια αυτών των πρωτόγνωρων συνθηκών, δήλωσα αμέσως συμμετοχή. Οι συναντήσεις μας με δικαίωσαν. Όπως πάντα ο λόγος της μεστός και ουσιαστικός μιλάει κατευθείαν στην καρδιά. Όσα προτείνει είναι βέβαιο ότι βοηθούν όχι μόνο στην καθημερινότητα με τα παιδιά μας, αλλά και στο να καταλάβουμε καλύτερα και τον ίδιο μας τον εαυτό. Ευγνώμων για άλλη μία φορά!

 

 

 

 

cloud stayros2Εκπαίδευση γονέων;;; Τι είναι πάλι αυτό θα ρώταγα πριν δυο χρόνια! Μέχρι που το βίωσα με την Ερατώ!!! Ένα υπέροχο «σχολείο», πραγματικό εργαλείο, για τους γονείς που θέλουν πραγματικά το καλύτερο για τα αγγελούδια τους! Με τρόπο απλό, κατανοητό και εφαρμόσιμο, έλαβα γνώσεις και εμπειρία, ανεκτίμητης αξίας, από μια μετρ του χώρου!

 

 

 

cloud athinaΗ κα Ερατώ Χατζημιχαλάκη προσφέρει με ευθύνη και ενδιαφέρον, τα μέσα, τις οδηγίες για τον αχαρτογράφητο, νέο κόσμο της γονεϊκότητας και μας καλεί να ανακαλύψουμε χωρίς φόβο τον κρυμμένο θησαυρό της ευτυχίας. Με αυτογνωσία, συμπόνια, σύνδεση, ενθάρρυνση, σταθερότητα, ευγένεια γίνεται «μητέρα» μας και φροντίζει να εντοπίσουμε την εσωτερική μας  αλήθεια.  Ευχαριστώ πολύ κα Ερατώ γι’ αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε παρέα διαδικτυακά εν μέσω πανδημίας. Η προσφορά σας ήταν πολύτιμη για εμένα.

 

 

cloud drosoyΩς μητέρα 2 παιδιών τολμώ να πω πως η γνωριμία μου με την κα Ερατώ Χατζημιχαλάκη ήταν ένα δώρο. Όπως λέει και η ίδια και είναι μια από τις πολλές εκφράσεις της που έχουν σφραγιστεί μέσα μου, "Για το σπουδαιότερο ρόλο μας στη ζωή μένουμε ανεκπαίδευτοι". Έτσι λοιπόν λέω κι εγώ πως να μην είναι δώρο όταν γνωρίζεις ένα άνθρωπο που σου δίνει τα κατάλληλα εργαλεία να αναγνωρίζεις και να μεταφράζεις τις συμπεριφορές των παιδιών σου από επιστημονική πλευρά και όχι μόνο! Σύγχρονη, μεθοδική αληθινή και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Εύχομαι να την εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι γονείς γιατί πραγματικά οι ομάδες γονέων που παρακολούθησα είναι άκρως βοηθητικές. Ευχαριστώ.

 

 

 

cloud annaΤην αξιοπερίεργη αυτή περίοδο του εγκλεισμού, οι εβδομαδιαίες διαδικτυακές μας συναντήσεις έδωσαν τροφή για ενδοσκόπηση και συνεχή υπενθύμιση του αληθινού μας ρόλου ως γονείς. Πολύτιμη η κάθε σου συμβουλή και καθοδήγηση. Με ευγένεια και σταθερότητα, όπως κάθε καλού μέντορα!  Ερατώ, σ' ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά!

 

return1